metainlägg om [listan]

På min bucket list står det “blogga”.

Jag följer flertalet bloggar tyst, dvs. kommenterar väldigt sällan men läser och imponeras, fascineras, lär mig och berörs. Jag tycker om att skriva och tänker därför att 2017 ska vara året då jag provar på att blogga regelbundet yey

Nu blir det väldigt meta.

Jag har förberett (typ som en tv-kock) en lista på teman/ämnen.

Detta för att jag tidigare haft svårt att hitta inspiration till mina blogginlägg. Jag är ingen vardagslivsbloggare då jag behöver förberedelsetid för att trycka på publisera på ett inlägg, innan mina tankar för evigt finns på internetet. Så mitt vardagsliv blir verkligen inte så spännande i reprisen två veckor senare. Detta med teman fungerar både bra och dåligt än så länge.

Jag har påbörjat flera inlägg och några som jag är jantelagsbrytande stolt över, så teman som hjälp att skriva fungerar bra. Det som fungerar dåligt är att jag inte känner mig klar med något inlägg (vet inte om jag någonsin kommer göra det) och att jag då inte uppnår mitt mål på minst ett inlägg i månaden…

Därför blev det ett metainlägg.

Skrivet utan så mycket förberedelser och funderingar. Men, med listan:

 • plats
 • historisk händelse
 • låt
 • bok
 • fantasi
 • aktuell nyhet
 • idé
 • intresse
 • uttryck
 • högtid
 • person
 • film/tv-serie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *