2017

2017 har varit…

innehållsrikt. Jag trodde det var framförallt hösten då jag rest utomlands flera gånger, men efter att ha kollat kalendern (jag har detaljplanerat i ett år – nästa steg är väl att sortera gröna och röda aktiviteter) så var också våren fullbokad.

Min mormor har dött som den sista av mina föräldrars föräldrar.

Jag har sökt jobb som jag inte velat ha, sökt jobb som jag inte fått, bytt uppdrag både ofrivilligt och frivilligt. Kanske ska jag göra något nytt – stanna kvar?

Korea var att åka bort för att komma hem, för att därefter inte påverka min verklighet.

Lissabon var ett intensivt vidarutvecklande. Likaså scenario festivalen.

Jag skapar mig själv om och om igen.

Saknade 2017 och vill ha 2018…

Självinsikt. Eller åtminstone bättre minne.

Dagen jag inte glömmer från 2017…

Jag gjorde några nyhetsquiz – jag kommer inte ihåg mycket detaljer från någonting. Får bli Attacken på Drottninggatan. Eller någon av dagarna i Korea.

Framgång under året…

Matlagningen eller planerandet eller något annat vardagligt som skett mer regelbundet än det någonsin tidigare gjort. Same procedure as last year.

Spenderade mest pengar på…

Korearesan.

Populärkultur (musik, TV, film, böcker) under 2017

Enligt Spotify är min mest spelade låt Shake it off – Taylor Swift därefter låten jag tyckte skulle vinna Melodifestivalen As I Lay Me Down – Wiktoria (som jag skrivit ett inlägg om)

Överhuvudtaget är det min playlist milkshake som spelats.

Jag har (som jag kommit ihåg att skriva upp) sett 22 filmer och 5 säsonger TV-serier. Netflix, cmore och viaplay. Bästa film får bli Lovesong.

Antal lästa böcker är 17 och utöver det 6 serieböcker. Några populärvetenskapliga böcker, flertalet deckare (3 st av Anne Holt) och så bästa boken i år, boken jag blev rekommenderad på flygplatsen då jag gillar Donna Tartt – Ett litet liv av Hanya Yangihara.

Råd inför 2018

Förra årets råd att skapa istället för att konsumera har jag tänkt på ibland, så det modifierade budskapet blir: Var kreativ! Skapa, upplev och var aktiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *