2018

2018 har varit…

långt. Början av året var intensivt med aktiviteter, förberedelser och vanlig vardag. Första halvåret innehöll en operation, byte av jobb samt ett mycket jobbigt beslut. Resten av året var rent praktiskt inte lika händelserikt, utan ett ständigt arbete av anpassning efter en ny vardag.

Saknade 2018 och vill ha 2019…

flyt i allt det praktiska. Att prylar inte går sönder, att bussar inte är försenade och ingen nackspärr. Typ.
I samhället tänker jag mig, en regering och ett mindre polariserat samhälle, mer miljötänk och snällare mänsklighet. Typ.

Dagen jag inte glömmer från 2018…

14 juni, då vi tog bort Lexie.

Framgång under året…

utan snus försmäktar jag på denna ö.

Spenderade mest pengar på… 

niko. Vår nya familjemedlem. Den första med snopp.

Populärkultur (musik, TV, film, böcker) under 2018

Spotify säger i år Without you – Avicii, Words – Miriam Bryant och Say It – Flume feat Tove Lo. Jag lyssnar på pop. Shake it off – Taylor Swift från förra året är fortfarande med på topp tio.
15 filmer, 3 tv-serier och några dokumentärer och shower. Bästa film Princess Cyd. Eller Cloudburst
18 böcker, 4 serieböcker eller kortnoveller. Läste flest i januari och har börjat läsa serier via Webtoon. Bästa bok får bli biografin om Ester Blenda Nordström Ett jävla solsken av Fatima Bremmer, men det bästa jag läst i år är en serien Always Human. Läs! Bara läs! (Och lyssna)

Råd inför 2019

tror jag ska gå tillbaka till en riktning (som jag har istället för mål) som jag haft tidigare. Att gå in fullt, satsa, på det jag tycker är viktigt. Våga och kämpa och engagera för mina relationer. Det kan vara läskigt, jobbigt och utlämnande, men det är där kärleken i livet finns. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *